Uw pilates trainer

Christine Ophof

Al meer dan 20 jaar houd ik mij intensief bezig met sport. Heb vele jaren op een sportschool gewerkt en daar groepslessen gegeven in dans en allerlei lessen op het gebied van aerobics. In die periode heb ik workshops en opleidingen genoten die mij steeds meer verdieping en kennis gaven.

Totdat ik 9 jaar geleden kennis maakte met Pilates. Al gauw merkte ik de voordelen van dit systeem. Ondanks een sportief lichaam ontdekte ik ongelooflijk mijn sterke en zwakke punten. Was ontzettend enthousiast over de voordelen die ik hieruit haalde, en de invloed die het had op mijn dagelijks leven.
De passie is zo ver gegaan dat ik mij alleen nog maar meer op Pilates ging richten. De afgelopen jaren ben ik intensief met opleidingen bezig geweest. Heb mijn volledige Peak Pilates certificaat (PMA) PPS I, II, III. Maar de verdieping ging verder en ben daarna de Romana opleiding gaan volgen.
In 2011 heb ik mijn opleiding bij Javier Velazques ( Pilates Rotterdam ) afgerond. Een reis die ik voor geen goud had willen missen. Ontzettend veel geleerd en ontdekt van iemand die Pilates ademt, en het ook met pure passie en plezier maandenlang heeft aangereikt. Nog steeds train ik wekelijks in Rotterdam.

Een prachtig gebied en mooie ruimte waar ik Pilates mag overbrengen. Het doel is dat de klanten zich goed voelen en merken dat ze voorruit gaan. Dit deel ik graag!